Om Bettina

“En del af min kunst er en blanding af kærligheden til det visuelle udtryk, og et fokus på at støtte dyrevelfærd. Man kan sige, at jeg prøver at favne begge dele indenfor én ramme.”

Jeg har en uddannelse i grafisk design og kommunikation ved Den Grafiske Højskole med afgangseksamen i 1991. Efter flere år i den branche blev interessen for kunst så stor, at jeg valgte at arbejde freelance for samtidig at fokusere på at lave billede og fotokunst, der har budskaber, som ligger mit hjerte nær. Budskaber der ofte har med dyr og naturen at gøre. Det er vigtigt for mig gennem min kunst at kunne udtrykke mig som dyrenes ambassadør, for jeg har så længe, jeg mindes, haft stor respekt for dyr og især haft fokus på dyrevelfærd. Mit mål er at videregive dette budskab til vores børn, som overtager verden efter os.

Ind i mellem søger jeg også andre veje, som kunstnere har for vane. Så sidder jeg og slapper af ved at male i Tisvilde, som er mit fristed. Her pibler inspirationen frem, når badefolket indleder en ny sæson og “Stranddamerne i Tisvilde” opstår i streg og farver. Jeg føler mig meget heldig og privilegeret, at jeg har mulighed for at beskæftige mig med kunst og at tegne og male, og på den måde fortælle, hvad jeg har på hjerte.